Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Mutatsd a bőröndöd és megmondom ki vagy!

Mutatsd a bőröndöd és megmondom ki vagy!

Itt a nyár és persze az utazás időszaka. Ilyenkor szívesebben megyünk el egy vagy akár két hétre is, így több dolgot viszünk magunkkal, ezért sokunk bőrönddel veszi nyakába a világot. A bőröndpakolással pedig sokunknak meggyűlik a baja utazás előtt. Nemcsak azzal, hogy mit vigyünk magunkkal, hanem azzal is, hogy mibe és hogyan pakoljunk, hogy mindennek jusson és maradjon is hely. Az uticéltól függően akár néhány szuvenírnek is jó, ha hagysz egy kis extra helyet. Ekkor nincs más választás hiszen vagy magunktól elsajátítjuk a bepakolás művészetét, vagy megtanuljuk szüleinktől, esetleg ráguglizunk a neten.

 

Mindennek az alapja egy strapabíró bőrönd, amibe minden belefér, ami kellhet. Általában a ruháink teszik ki a bőrönd tartalmának nagy részét. Néhány szett ruha mindig legyen nálad, amiket kedvedre variálhatsz. Jó, ha passzolnak ezek a ruhák egymáshoz, akár stílusban vagy szíváligában, hiszen így sokkal könnyebb lesz őket egymással párosítani. Nem kell, hogy minden napra külön vigyél, mert biztosan lesz strandolós nap és persze mosási lehetőség is. Természetesen nem csak az számít, hogy hogyan hajtogatjuk bele ezeket a ruhákat. Az is fontos, hogy felesleges holmikkal ne pakoljuk tele a pakkunkat: amiből lehet, abból praktikus, mini kiszerelést válasszunk, és olyan holmikat, amik több funkciót is kiválthatnak.

 

 

A tökéletes rendszerezés titka pedig a bőrönd és táskarendezők! Igen, jól olvastad. Nem is sejted mennyi helyet takaríthatsz meg velük. Szerezz be egy táskarendezőt, ha már te is unod a káoszt! Segítségével bőröndöd tartalma átlátható lesz, minden a helyén marad, nem kell ömlesztve pakolnod, így hatékonyan ki tudod használni a bőröndben lévő helyet. 

Nem utolsó sorban pedig ruháid kevésbé gyűrődnek meg az utazás során, valamint, ha viszel magaddal váltócipőt könnyedén el tudod különíteni ruháidtól, így megkímélve őket a cipő talpán lévő piszoktól. 

 

 

Elsőre talán nem is gondolnánk, mennyi olyan hasznos kiegészítő létezik, amelyek hosszabb-rövidebb utazásaink során megkönnyíthetik életünket. Kényelmünk után bőröndjeink, irataink biztonsága a legfontosabb, amikor utazunk. Segítségül összeválogattuk a leglényegesebb biztonsági, kényelmi és praktikumú kiegészítőket, hogy mindenképpen gondtalanul, fennakadások nélkül utazhassunk. Ezeket a kellékeket mind megtalálod webshopunkban.

Keresés