Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

2018. 12. 10. 11:46:13

Szilveszteri táska outfit

Szilveszteri táska outfit

A 2018-as év végéhez közeledünk, biztos Te is szervezgeted már a Szilveszteri Bulit és az outfited, hogy kellőképp köszöntsd az új esztendőt! Nyerj inspirációt legújabb blogbejegyzésünkből, mivel is bolondítsd meg a szetted!

Új év? Neked mi jut először eszedbe? Nekünk az előző este! Szilveszterkor igazán meg lehet örülni a kinézetünket illetően is. Ki csinosabbra, ki mókásabbra veszi a figurát.

Ha Te is szeretsz csinosan felöltözni és minél csillogóbb ruhákban és sminkekben várod az éjfélt, akkor Neked inkább egy visszafogottabb táskára van szükséged. Ami inkább egy színben pompázik, mint például fekete vagy fehér.

Ha viszont Te is szeretsz kicsit megőrülni akkor a minél bevállalósabb és játékosabb táskákat ajánljuk erre az estére, hogy biztos kitűnj a tömegből.

Te melyikbe tartozol?

Nézz kürül alkalmi táskáink között, és válogass kedvedre!

 

Keresés