Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Menü

Bőrönd rendező és más utazási kiegészítők-etaska

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
3.880 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
3.880 Ft
Elérhető
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
4.490 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
2.990 Ft
Raktáron
3.980 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
9.490 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
10.990 Ft
Elérhető
11.990 Ft
Nincs raktáron
17.990 Ft
Elérhető

 

Az útlevéltartó hűséges útitárs

Az útlevéltartó kicsit olyan, mint egy potyautas: mindig veled tart kimozdulásaid során. Persze ez nem terhes jelenlét, mivel ha jó kelléket preferálsz, akkor csak előnyöd származhat a meglétéből. De mégis milyen jellemvonásokra érdemes odafigyelned akkor, amikor még csak a kiválasztás periódusában jársz? Nyilvánvaló tény, hogy a praktikum nem szenvedhet csorbát, még akkor sem, ha az esztétikusság látszólag lényegesebb jellemző. Természetes, hogy a szépségjegyek mellett nem ildomos elmenni szó nélkül, de a hosszú távú és egyben boldog alkalmazás kulcsa, ha a használat minden pillanatában elégedettséget érzel.

Ha morognod kell azon, hogy a tartó nem megfelelő méretű, vagy éppen anyagú, akkor előbb-utóbb a váltás mellett fogsz érvelni, mert hiába a szemeket gyönyörködtető látvány, ha az alkalmazás nem örömteli. A méretek megállapítása rajtad áll. Igazság szerint felesleges lenne univerzális értelemben vett kijelentéseket tenni arról, hogy mekkora az ideális arányokkal megáldott tartó. Mindenkinek más, így előbb lényeges felmérned egyedi igényeidet. Ezután jöhet az anyag kiválasztása. Bőr variáció a szimpatikusabb vagy inkább a textil megoldások hoznak lázba? Mindegyik alternatíva bőven büszkélkedik előnyökkel, így aztán itt sem baj, ha végül ízlésedre hallgatsz.

Az útlevéltartó megóvja irataidat!

Az a tartó nevezhető jogosan tökéletesnek, mely őrködik irataid épsége felett, észrevétlenül meglapulva a zsebedben vagy éppen a hátizsákod rejtett fakkjában. Ha ezek a tulajdonságok adottak, akkor természetesen jöhetnek az esztétikumra vonatkozó jegyek, melyek kiválasztásánál egyetlen hangra, a szíved üzenetére érdemes figyelned.

Keresés